Забавен английски – Приказно изкуство Уроци по английски език и рисуване

Продукти и услуги

Уроци по английски език

Уроците по английски език са разработени по метода сугестопедия и са предназначени за деца от детската градина и ранна училищна възраст. Обучението е базирано на адаптирани приказки и е съобразено с изучавания в училище материал. Още за метода сугестопедия може да прочетете тук.

Курсовете, които предлагаме, може да разгледате тук.

Уроци по рисуване

При нас имате възможността да се учите от истински професионалист с повече от 20 години опит като художник на свободна практика. Наньо Нанев е реалистичен живописец с точна рисунка и изключително добро цветоусещане. Работил е с най-различни материали и техники.

Пленери

Пленер означава рисуване на природа от натура. Това са специални събития за големи и малки, които се организират периодично през годината, в походящо метеорологично време. Те развиват въображението и имат благоприятно влияние върху психиката и здравето.

Творчески ателиета

Творческите ателиета се организират за хора от различни възрасти и обикновено се провеждат през почивните дни. Имат различна тема, свързана със сезона и празниците.

Уроци по английски език и рисуване за деца от 3 до 5 години

Тези уроци са с продължителност час и половина. Първата част е посветена на английския език, когато с драматизация, песни и игри се въвежда новата лексика. Във втората част децата рисуват по тема, зададена от урока по английски език.