Забавен английски – Приказно изкуство Уроци по английски език и рисуване

Новият сезон на английски с рисуване е открит!

Благодарим ви от сърце за огромния интерес към английски с рисуване! С радост искаме да ви съобщим, че ще има място за всички, а премиерните ни занимания ще бъдат цели три! Наш любезен партньор за две от тях ще бъде Небула, която ни отстъпи красива просторна зала.

За да си запазите място, моля, запишете се за съответната група. Всеки формуляр отчита оставащите свободни места, но можете да се обадите и на телефон 0897268802, в случай че имате въпроси.

английски с рисуване
“Забавен английски – Приказно изкуство”, английски с рисуване

1 група

Първият урок ще се състои на 8 октомври от 17:30 до 19:00 часа в Небула. Има десет места за деца. Родителите, които желаят, могат да останат и да присъстват на урока. Но да знаят, че ще изпитваме 🙂 Моля да си носите пантофи.

Записването за групата е тук: https://artenglish.eu/event/artenglish-8oct-1/

2 група

9 октомври от 10:00 до 11:30 в нашата стая в Читалище „Родина“. Местата са шест. Родителите ще могат да изчакат в коридора. Ако групата се запълни, няма да има възможност да присъстват на занятието. Моля да си носите пантофи.

Записването за групата е тук: https://artenglish.eu/event/artenglish-9oct-2/

Английски език и рисуване за най-малките
Забавен английски – Приказно изкуство

3 група

9 октомври от 17:30 до 19:00 часа в Небула. Има десет места за деца. Родителите, които желаят, могат да останат и да присъстват на урока. Няма да изпитваме 🙂 Моля да си носите пантофи.

Записването за групата е тук: https://artenglish.eu/event/artenglish-9oct-3/