Забавен английски – Приказно изкуство Уроци по английски език и рисуване

Оставаме на разположение онлайн

Скъпи родители,

Във връзка с обявеното извънредно положение и заповедта на кмета на общината, в „Забавен английски – Приказно изкуство“ се преустановяват временно занятията на живо. Децата обаче продължават да „ходят на училище“ по интернет и ние оставаме на разположение при нужда от консултации и помощ. За директна онлайн връзка ползваме Viber, Messenger и Whatsapp. Някои въпроси може да обсъждаме и по телефона.

В момента работя и по изграждането на онлайн платформа с помощта на Moodle (https://school.artenglish.eu). Тя дава най-различни възможности за учениците – да се упражняват многократно по даден материал, като получават обратна информация веднага. Имат възможност да задават въпроси, включително помежду си. Планирам да интегрирам различни игри – бесеница, кръстословици, „изпитания“, такива, които учениците сами да създават и с тях да предизвикват останалите в групата. Планирам също да кача различни материали за изтегляне – плакати, карти за игра и други. Всички тези материали, както и консултациите по време на извънредното положение са безплатни за моите курсисти.

Изграждам платформата от нула, става бавно, така че ще отнеме известно време, но ако някое дете има нужда от помощ, нека не се колебае да ме потърси и преди да съм я завършила. Всеки ще получи потребителско име и парола за детето си. По желание, мога да направя профил и на родителя. Чрез него той може да следи колко пъти детето се е упражнявало и какви са резултатите му.

За всякакви новини и важни съобщения, моля следете сайта ни и пощите си.

Пожелавам на всички хубав ден и нека с дружни усилия и взаимна подкрепа преминем през кризата бързо и безпроблемно!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *