Забавен английски – Приказно изкуство Уроци по английски език и рисуване

Английски език за деца от предучилищна възраст до 2-ри клас

Целогодишен курс

Продължителност: 80 сугестопедични часа от 30 минути

Започва на 1 октомври

Цена

Цена на курса: 576 лева

Цена на учебните материали: 40 лева за присъствена форма и 20 лева за онлайн курсове

Специални предложения

При ранно записване получавате до 15% отстъпка от цената на курса!

Цена на курса при записване до 30 юни и заплащане на пълната такса: 490 лева

Цена на курса при записване до 30 юни и заплащане на първата вноска: 518 лева

Цена на курса при записване до 1 октомври и заплащане на пълната такса: 547 лева

Подробности за курса

При децата на възраст 6-7 години обучението е насочено най-вече към запознаването с новия език и развиване на умения за слушане, говорене, разпознаване на думи и букви и изписване на някои от тях.

Още в началото на курса децата се запознават с герои от различни държави под формата на драматизация. Намират домовете им на картата и научават по нещо за тяхната страна и култура. А след това през цялата година преживяват различни приключения с тях под формата на езикови игри, събития, ребуси, песни и театър. Имат възможност да организират импровизирани партита, на които да поканят чуждестранните гости, както и да се маскират като различни герои, довършвайки и обогатявайки историята.

В тази възраст въвеждаме и концертния сеанс с класическа музика.

От втори клас след концертния сеанс се включва и четенето. Но това не е обикновено четене, а възможност за още много игри и забавления. Понякога влизаме в роля, друг път си поставяме изпитания за изостряне на вниманието или за развиване на актьорски умения, познаваме кой чете, пренареждаме и много други. В часовете за разработка целим да обогатим речника и вникнем в граматиката. Но всичко отново е приятно и стимулиращо, съпроводено с песни и игри.

Сугестопедичните учебници за предучилищна възраст и първи клас са Friends и Where Are Horse and Dog, а за втори клас – The Rainbow. За децата, които са преминали първите сугестопедични учебници в предучилищна възраст, сме адаптирали интересни детски приказки за обучението в първи клас.

Учебници

Friends

На гости ни идват интересни приятели от цял свят. Те говорят различни езици, но искат да научат и български. Но дали децата няма да се справят по-бързо с английския?

за деца на 5-7 години

Where Are Horse and Dog

Втората книга за начинаещи в детска възраст продължава историята на двама от героите от първата книжка. Те отново ни идват на гости и имат да ни разкажат интересни истории.

за деца на 5-7 години

The Rainbow

Кен си губи ръкавичката през зимата и не може да я намери. Горските животни се подслоняват в нея, но всеки от тях също търси нещо. Така заедно приятелите се отправят на пътешествие. Дали ще намерят каквото търсят?

за 2-ри клас

Записване

За повече информация и записване, телефон 0897268802.

Или ни оставете съобщение, а ние ще Ви отговорим при първа възможност.

При ранно записване се подписва договор за обучение, с който може да се запознаете тук.